Nytt avtal med LäroMedia

Vi är glada att kunna presentera LäroMedia som ny leverantör till Handla Hållbart! Handla Hållbart har valt LäroMedia som leverantör då de har ett uttalat synsätt på kvalitét och miljöfrågor samt ställer krav på sina leverantörer i denna fråga. De är Sveriges största leverantör av Läromedel och böcker. 270 av Sveriges 290 kommuner har valt Läromedia som samarbetspartner

LäroMedia Bokhandel är ett modernt distributionsföretag där enkelhet, kvalitét och miljöfrågor går hand i hand, och där du hittar all typ av litteratur. Både klassiska tryckta och digitala läromedel från bl.a Sanoma Utbildning, Gleerups, Natur & Kultur, Beta Pedagog samt Studentlitteratur. Lägg där till fack- & skönlitteratur från över 2000 förlag.

Som avtalskund erbjuds ni förutom rabatter och särskilda kampanjerbjudanden även möjlighet att kunna dela upp era beställningar på de enheter, arbetslag, stadier och ämnen som ni önskar. Det skapar enkelhet i arbetet vid uppackning, kontroll och sortering av varorna. Vi märker varorna och fakturerar enheterna enligt era önskemål. LäroMedia Bokhandel – EN bokhandel, ALLA böcker!

Dela detta inlägg