Nytt avtal med Renault!

Är ditt företag ansvarsfullt? Låt andra se det! Kör 100 % eldrivet.

Renault var först med att satsa på elbilar och cirkulär ekonomi för tio år sedan och nu är företaget ledare på elbilsmarknaden i Europa och har en ledande position även inom den cirkulära ekonomin med Re-Factory i Flins. 

Att hantera hela batteriets livscykel innebär att man påskyndar användningen av effektivare batterier med låga koldioxidutsläpp – men fortfarande finns ett viktigt steg att ta innan batterierna återvinns, återanvändning eller rekonditionering av dem.

Med utbudet av elbilar från Renault får du utmärkt energieffektivitet utan att kompromissa med prestandan. Vårt mål är att hjälpa dig utveckla verksamheten samtidigt som du bidrar till att skapa en bättre miljö.

Vi har valt Renault som leverantör av elbilar & hybridmodeller. De har ett brett utbud av fordon som passar våra anslutna verksamheters olika behov. Från en eldriven Zoe eller Clio till hemtjänstpersonal, till minibussen Trafic Passenger med upp till 9 säten som passar bra för LSS & HVB-verksamhet. Dessutom flera varianter av transportfordon för vaktmästare och fastighetsskötare samt tjänstebilar både med 100% eldrift eller som hybrid för personal som reser mellan olika verksamheter.

Dela detta inlägg