Nytt avtal med Synsam!

Det ska vara enkelt för dig som arbetsgivare att erbjuda anställda rätt glasögon. Glasögon anpassade för dina medarbetares behov gör stor skillnad och bidrar till bättre mående och trivsel på jobbet.

Synsam Group är en av Europas ledande aktör inom optikbranschen och erbjuder unika lösningar inom både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa. Våra kunder är alltid i fokus och vi har ett tydligt integrerat hållbarhetsperspektiv genom hela vår värdekedja. Synsam korades till Sveriges mest hållbara optiker i Sustainable Brand Index 2021 och 2022.

Vi har valt Synsam som leverantör inom ögonhälsa då de på ett mycket tydligt sätt har hållbarhet och ansvar i fokus. Som första företag tar de nu hem produktionen från Asien och bygger en ny fabrik på Frösön för att bidra till ett minskat klimatavtryck och att skapa skillnad som syns.

Synsam erbjuder ett flexibelt system gällande terminal- och skyddsglasögon där ni som företag skräddarsyr en lösning för era medarbetare. Med över 200 butiker finns de tillgänglig på de flesta orter i Sverige. I avtalet ingår även rabatter på privata glasögon, linser och abonnemang till alla anställda och deras familjer!

Dela detta inlägg