Kort om oss: Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs av 18 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, producerar och marknadsför spannmålsbaserade produkter såsom mjöl, gryn, müsli, granola, pasta, pannkakor och knäckebröd, ett vegetariskt sortiment av baljväxter, fröer, matgryn och grönsaker, ett fryst vegetariskt sortiment, samt färdiglagade rätter. Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet så när du handlar av oss kan du vara säker på att du får en produkt med hög och jämn standard som är kvalitetstestad.

Vårt hållbarhetsarbete: Vi sår fröet till en hållbar framtid.

Med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord arbetar Lantmännen med att ta ansvar för vår påverkan på människor och miljö, för att utveckla affärer som bidrar till en lönsam hållbar utveckling, och skapa ett livskraftigt lantbruk. 

Produkterna från Lantmännen Cerealia ska inte bara smaka gott och vara bra för din verksamhet. När du använder, serverar eller konsumerar en av våra produkter kan du vara säker på att den är hållbar och hälsosam, både för miljön och dina gäster. Vi kvalitetssäkrar våra produkter hela vägen från sådd till ditt kök. Det gör vi för att kunna leva upp till vår filosofi om omtanke, förtroende och respekt, för våra kunder, konsumenter, miljön och våra medarbetare.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete: https://www.lantmannen.se/hallbar-utveckling/