Nytt avtal med Elgiganten Företag

Vi välkomnar Elgiganten Företag som ny leverantör. Avtalet gäller både data, tv & telefoni, vitvaror, hushållselektronik i fysiska butiker & webbhandel samt ett betydligt bredare sortiment av professionella produkter såsom projektorer, kopiatorer, industritvättmaskin & torkskåp m.m. inom Företagsavdelningen.

Vi har valt att samarbeta med Elgiganten Företag som är en av nordens största elektronik & vitvarukedjor. De sticker ut i branschen med sitt tydliga hållbarhetsarbete i allt i från återanvändning & återvinning av returnerade produkter, till plastbantning och miljöeffektiva transporter. Sedan 2017 finns Elgiganten Foundation, en stiftelse som årligen delar ut pengar och stöd för att inkludera fler i den tekniska utvecklingen. Syftet är att ta ett större samhällsansvar enligt FN:s hållbarhetsmål om minskad ojämlikhet.

Som företagskund hos Elgiganten Företag erbjuder vi dig en personlig säljare som kan hjälpa dig med allt från rätt diskmaskin i lunchrummet till företagets abonnemang och telefoner.

Vår vision är att alltid finnas nära dig som kund och vara en totalleverantör för din verksamhet. Alla känner till våra låga priser. Men vi tycker att fler borde känna till att vi även gör det billigare och mer effektivt för företag att göra sina inköp. Vi har specialistutbildade företagssäljare vars uppgift är att hjälpa dig och ditt företag med era inköp. I tillägg disponerar vi specialister per produktområde, installatörer och supporttekniker. Allt för att ge ditt företag bästa möjliga service och uppföljning. 

Dela detta inlägg